Algemene Voorwaarden 

Algemene Voorwaarden (digitale IPTV ) producten

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van (digitale) producten die te koop worden aangeboden in de www.allesin1box.nl webshop.

Gebruik maken van een aanbieding of het plaatsen van een bestelling via de shop van Alles in 1 Box houdt in dat u deze algemene verkoopvoorwaarden aanvaardt.

 

1 Aanbiedingen, prijzen en betalingen

1.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s.

1.2 De betaling van de aangeboden (digitale) producten op www.allesin1box.nl geschiedt online en via de aangeboden betaalmethodes. Het digitale product (codes) wordt na de succesvolle betaling automatisch via email geleverd of geactiveerd via Smart IPTV.  De Alles in 1 Box wordt verzonden per post.

1.3 Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een (digitaal) product gaat de koper een definitieve koopovereenkomst aan met Alles in 1 Box. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op Alles in 1 Box beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het bestelproces dient u deze voorwaarden ook te accepteren.


2 Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

2.1 Alles in 1 Box is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de betreffende producten. Lees daarom altijd de handleiding voordat u iets installeert.

2. 2 Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste (email)adres aan Alles in 1 Box . Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het correct instellen van uw Android box, Apple tv of PC en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat aan u verstuurde berichten en digitale producten kunnen worden ontvangen.


3. Copyright

Het is niet toegestaan om “afgeleide werken” te maken door de downloads te modificeren en vervolgens te verspreiden of te exploiteren.


4 Bestelling annuleren

Op digitale en andere producten van Alles in 1 Box geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestellingen is om deze reden niet mogelijk.


5 Diversen

Indien één of meer van de bepalingen van deze voorwaarden in strijd is met enig toepasselijk recht, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Alles in 1 Box vast te stellen nieuwe vergelijkbare bepaling.


 25 januari 2019 Alles in 1 Box