f887f976-968a-4110-b68b-e1a9aa2ebcd6jpg

Meest gestelde vragen en antwoorden

Bereikbaarheid Helpdesk: info@allesin1box.nl
Maandag tot en met vrijdag: 10.00 uur tot 20.30 uur
Zaterdag /zondag: 11.00 uur tot 18.30 uur


Is de Alles in 1 Box inclusief internet?

Nee, de Alles in 1 Box levert alleen de Live tv-diensten en bijbehorende software. Wij adviseren u het voordeligste all-inpakket bij uw internetprovider af te nemen. Dit is in de meeste gevallen goedkoper dan alleen internet (minimaal 50 Mbit) aangezien meerdere gebruikers via telefoon, tablet of ander apparaat zijn aangesloten. Via LAN-verbinding heeft u minimaal 25 Mbits en met wifi 50 Mbits nodig . Let vooral op de jaarlijkse aanbiedingen van de providers.

Zit ik na een periode vast aan een abonnement?
Nee, na de afgesloten periode staat het u vrij om al dan niet tot verlenging over te gaan. Het kastje is uw eigendom en kan ook gebruikt worden voor andere Live tv-leveranciers.

Kan de Alles in 1 Box overal ter wereld worden gebruikt? 
Ja, overal waar internet is en u beschikt over een televisie met HDMI-aansluiting. Onze losse Live Tv-abonnementen kunnen eveneens op de laptop gebruikt worden en bovendien past de box prima in de vakantiekoffer.

Kan ik het abonnement op verschillende apparaten gebruiken?
U kunt onze app op diverse apparaten installeren, maar slechts op één apparaat tegelijk gebruiken. De server ziet wanneer een abonnement op twee of meerdere apparaten wordt ingezet. Dan zal de server de verbinding verbreken en bent u helaas alles kwijt.
Wilt u wel op meerdere apparaten tegelijk kijken, vraag dan naar onze (kortings)mogelijkheden.

Kan ik zelf apps toevoegen aan de Alles in 1 Box?

Ja, u kunt zelf apps vanuit de Play Store toevoegen. Dit doet u op eigen risico. Mocht de Alles in 1 Box door het zelf installeren van externe apps niet of niet meer goed functioneren, dan bedragen de kosten van herconfiguratie 29,95 euro.

Wij raden hoe dan ook af Plex te installeren aangezien deze app de configuratie van de Alles in 1 Box verstoort.

Wordt mijn  IP-adres gekoppeld aan het abonnement? 
Nee, Alles in 1 Box slaat geen gegevens of logboek op. Na een bestelling worden uw gegevens automatisch verwijderd.

Ik zie geen zenders en heb geen verbinding, wat nu? 
Log uit op uw account (poppetje bovenin app). Sluit de app af en start opnieuw op, daarna logt u weer in. Klik HIER voor meer info.
Krijgt u nog geen verbinding, controleer dan uw internet. Kijk bijvoorbeeld of You Tube werkt, onder List Users staat uw account.
Of kijk op onze Storing Update pagina.

Moet ik VPN hebben om te kunnen kijken?
Nee, in principe niet. Helaas zijn er landen / providers in Europa en Noord-Amerika die kunnen soms  een IP-blokkade  doen.
Wij raden soms VPN aan voor Spanje (Balearen) en Duitsland. Alles in 1 Box heeft goede ervaringen 5euro VPN (Smart DNS).
Klik op de link: https://www.5eurovpn.com/nl/gratis  en maak een (Free) account aan. U bent echter vrij in uw keuze.
Daarna downloadt u de VPN app op Play Store of Apple Store.
Login en kies Nederland of België als land en u kunt zonder blokkade weer genieten.
Als u VPN gebruikt, laat het dan op 1 land staan. Wij zetten uw abonnement daar op vast. Dit doen wij om fraude te voorkomen.
Heeft u geen beeld laat het ons dan even weten. Dan lossen wij het samen op.

Ik zie geen reviews op de site, waarom niet? 
Ook hier waarborgen wij de privacygegevens van onze klanten. Een Europees onderzoek toont bovendien aan dat de meeste reviews door de site-eigenaren zelf zijn gegenereerd. Daar doen wij niet aan mee. Onze wereldwijde tevreden klantenkring spreekt voor zich.